MANİSA / TURGUTLU - Orhan Polat Yağcı İlkokulu

Orhan Polat Yağcı İlkokulu

Yedi Eylül Mahallesi Kutluk Sokak No1 TURGUTLU/MANİSA
Vizyon
Sevgiyle bilginin kucaklaştığı okulumuzda okul, aile, öğrenci üçgeninde bir bütünlük oluşturarak ilerlemek, sevgiyle aşılamayacak hiçbir engelin olmadığına inanan, bilgi donanımı tam nesiller yetiştirmek ve veli memnuniyetini en yüksek seviyede tutmaktır.
Misyon
Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
Başarılar
Okulumuz 2013-2014 Eğitim öğretim yılında açılmıştır. Beslenme Dostu ve Beyaz Bayrak Sertifikalarına sahiptir.
Öğretim Şekli :İkili öğretim yapılmaktadır.
Saatler
Sabah programında ders başlangıç saati:08:00 , ders bitiş saati ise 12:50 dir. Öğle programında ders başlangıç saati:13:00 , ders bitiş saati ise 17:50 dir.
Doğalgaz ile ısınmaktadır.
Şehir içi yaya olarak ve dolmuşlar ile yapılabilmektedir.
Taşımalı eğitim yapılmamaktadır.
Yerleşim Yeri
Turgutlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binasına yaklaşık 300 metre uzaklıktadır. Çatalçeşme parkı yanındadır.
Okulumuz ilçe merkezindedir.