MANİSA / TURGUTLU - Orhan Polat Yağcı İlkokulu

Kan Bağışına Yoğun İlgi

Kan bağışı kampanyamıza yoğun ilgi.

Okulumuz bünyesinde MANİSA SANA KANIM FEDA projesi altında yapılan kan bağışı kampanyamıza 400'e yakın gönüllü başvurdu.Konuyla ilgili ; Okul Müdürümüz Ahmet COŞKUN bekledidiğimizin üzerinde bir ilgi gördük. Hem bizler hem de Kızılay çalışanları için yoğun ve yorucu ama bir o kadar da anlamlı bir gün oldu. Sistem arızası nedeniyle 50'nin üzerinde bağışçımız için kan tetkikleri yapılamamasına rağmen 236 ünite kan bağışı yapılarak güzel bir sonuca imza atılmıştır dedi.

136 öğrencimiz kan bağışçısı getirerek KIZILAY İyilik Madalyası almaya hak kazanmış ve törende madalyalarını almışlardır. Aynı zamanda en çok kan bağışı adayı getiren 1-C sınıfı öğrencileri ve Öğretmeni Sinema ve mısır ile ödüllendirildi. Yine 15 ile 18 bağışçı geiren 5 sınıfımıza da futbol topu ödülleri takdim edilmiştir.

Yayın: 29.02.2024 - Güncelleme: 29.02.2024 10:47 - Görüntülenme: 48